Skreddersydde trappeløsninger til alle bruksområder

Gi boligen, hytta eller arbeidsplassen et unikt preg

Hvilke trappeløsninger leverer vi?

Moderne løsninger

Kleppo Trevare er en ledende tilbyder innen moderne trappeløsninger. Vår ekspertise strekker seg fra innovative designkonsepter til håndverk av høyeste kvalitet.

Med en dedikert tilnærming til å skape trapper som både er funksjonelle og estetisk tiltalende, leverer Kleppo Trevare skreddersydde løsninger som passer perfekt inn i ethvert moderne interiør.

Enten det er en svevende heltrapp i glass eller en minimalistisk tretrapp, kan du stole på Kleppo Trevare for å oppfylle dine behov med presisjon og stil.

Klassiske løsninger

Kleppo Trevare er en anerkjent leverandør av klassiske trappeløsninger.

Vår ekspertise spenner fra tidløse designkonsepter til håndverk av ypperste kvalitet. Med en dedikert tilnærming til å skape trapper som kombinerer funksjonalitet med tidløs skjønnhet, tilbyr vi skreddersydde løsninger som harmonerer perfekt med klassisk interiør.

Enten det dreier seg om en elegant spiraltrapp i tre eller en tradisjonell trappeoppgang med detaljerte rekkverk, kan du stole på Kleppo Trevare for å oppfylle dinebehov med finesse og eleganse.

Hvilke trappeløsninger leverer vi?

Vi leverer alle typer trappeløsninger, og her er det kun fantasien som setter grenser. Uansett hvilken visjon du måtte ha, så hjelper vi deg med å finne løsningen som passer best til deg og ditt hus, enten det er en moderne trapp med led-lys i hvert steg, eller om du ønsker et mer tradisjonelt og klassisk uttrykk. Hvilke trappeløsninger leverer vi?

  • Example label Subtext

Vi hjelper deg med planleggingen

Vi produserer skreddersydde trappeløsninger i alle former og farger, størrelser og etter dine spesifikasjoner. Bygger du nybygg? Involver oss gjerne tidlig i byggeprosessen. På denne måten kan vi bistå med intuitive og smarte løsninger på et tidlig tidspunkt.

Kontakt oss